Elife Duman

Ik dacht aan een video-installatie met een loop van enkele video’s die ik wil maken en voor geluid zoek ik dan iemand die er iets voor wil maken. Voor het beeld heb ik een idee: ik zie de laatste tijd veel plastieken zakken in bomen (zoals in mijn zwart-wit video van een tijd terug) en door de wind bewegen die zakken, ik vind dat wel een mooi beeld, maar dat is ook verontrustend ergens als je het milieu erbij betrekt. Sommige zakken hangen al langer dan een jaar in die bomen en gaan gewoon niet weg. Het idee erachter is dat die plastic zakken een beetje ruis zijn voor de natuur, maar dat begint een beetje een patroon, een ritme, te vormen in de stad (ik zie steeds meer bomen waarin plastic, en de laatste tijd ook mondmaskers, blijft/-ven hangen). Het feit dat het vaker terugkomt kan mooi zijn, maar is ook wel negatief en daarom zoek ik iemand die dat op een auditieve manier kan overbrengen. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: