Christine Clinckx

Voorstel ruispersoon: 

Voor de ruispersoon ( zie foto) zouden we deze collage foto kunnen animeren ? Zodat hij log als een mastodont beweegt door de stad. ( de foto toont een collage van stukken foto’s uitvergroot tot noise) Maar daar moet ik bij jou even aankloppen over hoe dat gaat ? We zouden de achtergrond de stad met de mensen erin analoog kunnen filmen en omzetten naar een digitaal bestand. Maar dan zouden we zo een type figuur van aaneengeschakelde foto’s een collage daarin laten stappen met noise in en noise out of stukken die wegvliegen en stukken die toekomen.  

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: