Alexander

“My rhythm, my noise” (misschien wel spellen als myrythymnmynoise ?) gaat over mensen die ‘intern’ ruis ervaren. Ik wil hier voor interviews voor doen met mensen die eender welke vorm van ruis ervaren die alleen door henzelf ervaren wordt. Denk hierbij aan een spraakgebrek, een zwaar accent dat in de weg zit of een visuele of auditieve beperking. Denk ook aan mensen die bijvoorbeeld stemmen horen. 

Qua presentatie denk ik aan een video installatie; (het liefst zo groot mogelijke) schermen met daarop in close-up afgespeelde beelden van oren/ogen/mond. Deze installatie kan natuurlijk alleen maar worden opgesteld in de Blindestraat. En volledige versie van te interviews zal online te zien zijn.

Interessant? Ideeën hierover? Ik kom heel graag in contact met je! e-mailen kan op samenwerkenDKO@gmail.com. Ken je mensen die in aanmerking zouden komen voor een interview en het leuk lijkt hier aan mee te doen? ik hoor graag van je. Heb je tips of ervaring met afnemen van interviews, film, video of compleet andere ideeën? Laat het me aub weten! –> samenwerkenDKO@gmail.com <—  

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: