Mario De Munck

Bij het thema Rhythm & Noise denk ik aan de video’s die Hexstatic intussen meer dan 20 jaar geleden maakte, zoals Timber (met Coldcut), en Deadly Media. Zonder de lat al te hoog te willen leggen, is het misschien een idee om iets te creëren in een gelijkaardige cut-up stijl – met superkorte fragmenten van telkens een beeld gelinkt aan een geluid –  maar dan als een tijdsdocument van vandaag, dat kan redelijk documentair zijn, of meer abstract. Een korte muziekvideo waarin vorm en inhoud op elkaar inspelen en waarbij muziek en beeld zo nauw met elkaar verbonden zijn als maar kan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: